![]() |
Mersin Mutfağı
Tantuni / Mersin
http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg MALZEMESİ 1 kg. kuzu kuşbaşı 1 yemek kaşığı margarin 1 adet kuru soğan 2 adet yeşil soğan 2 adet domates 1 adet yeşil soğan 1 yemek kaşığı toz biber 1 tatlı kaşığı tuz TARİF Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayın. Yıkayıp, süzdükten sonra saca koyun, margarin ekleyin. Etler suyunu bırakıp, çekene kadar bekleyin. Kavrulmaya başlayınca devamlı karıştırarak kavurmaya devam edin. 1 yemek kaşığı toz biber atıp, ocağın altını kapatın. Etleri kenara alın. Saca yeşil soğan, kuru soğan, domates ve yeşil biber doğrayıp, kalan yağın içinde 5 dakika karıştırarak kavurun. Etleri tekrar saca koyup karıştırın. Pide ekmeklerinin içine koyarak servis yapın. |
Mersin Mutfağı
yiyebilir miyim acabaaa :)
|
Mersin Mutfağı
yee yee afiet olsn:D ..!
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.