Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, kuşbaşı, tarifi, tike, yapılır, yapılışı

Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır



Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Yapılışı Mazemeleri

Malzemeler:

? 500 gr kebaplık et

? 100 gr kuyruk

? 3-4 diş sarımsak

? 1 çorba kaşığı domates ve biber salçası

? 2 çorba kaşığı zeytinyağı

? Kırmızıbiber

? Tuz

? Karabiber

Hazırlanışı:

Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur Bir gece bekletilir Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir Sıcak olarak servis yapılır*

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.