ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1007396)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 04:00 AM

Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır
 
Tike Kuşbaşı Kebabı Tarifi Yapılışı Yapılışı Mazemeleri

Malzemeler:

? 500 gr. kebaplık et

? 100 gr. kuyruk

? 3-4 diş sarımsak

? 1 çorba kaşığı domates ve biber salçası

? 2 çorba kaşığı zeytinyağı

? Kırmızıbiber

? Tuz

? Karabiber

Hazırlanışı:

Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir. Sıcak olarak servis yapılır.*


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.