![]() |
Makarnaların Hazırlanması Yapımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makarnaların Hazırlanması YapımıMAKARNALARIN HAZIRLANMASI Makarnalar glüteni fazla, ekstra ekstra buğday unundan hazırlanmış hamurdan çeşitli şekillerde kesilerek yapılan besin çeşitleridir ![]() Hamurlar makinaların yardımıyla çubuk, şerit, kurdele, papyon, yüksük v ![]() ![]() ![]() Makarna hamurları iki şekilde hazırlanır ![]() 1 İnce irmikle, 2 Unla ![]() İrmikli makarnalar daha iyi kalitedir ![]() ![]() Eskiden beri evlerde hazırlanan erişte de iyi bir makarna çeşididir ![]() Erişte yapılacak una azıcık irmikte katılacak olursa iyi kalite bir erişte elde edilmiş olur ![]() |
![]() |
![]() |
|