Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
asterisks, oburiks, tarifi

Asterisks Ve Oburiks Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Asterisks Ve Oburiks Tarifi



Pasta keki için

6 yumurta

120 gram un

170 gram şeker

40 gram kakao

50 gram su

Kreması için

4 adet muz

300 gram çiğ krema

300 gram bitter çikolata

Ve renkli şeker hamurları

Pandispanyayı yapmak için yumurtaları şekerle çok iyi çırpıp kabartmak gerekiyor Bu işlem yaklaşık 10 dakika kadar olmalı Daha sonra üzerine kakao, su ve unu üzerine döküp karıştırmaya devam edin Bu karışımı pişirme kalıbına boşaltın ve 190 derecedeki fırında 35 dakika pişirin Kalıptan çıkartmak için iyice soğutun Bu arda çiğ kremayı ocak üzerinde ısıtın ve içine bitter çikolatayı ekleyip erimesini sağlayın Bu kremanın da soğumasını bekleyin Pandispanyayı dilimlere ayırıp aralarına kremadan sürün İstenirse muz püre yapılıp aralarına konabilir Kalan kremayla etrafını da kaplayıp dolapta 2 saat dinlendirin Renkli şeker hamurlarıyla değişik şekiller ve karakterler yapılır Renkli şeker hamuru kaplanmış hamurun üzerine dizilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.