![]() |
Mariniyer Usulü Balık Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mariniyer Usulü Balık TarifiMARİNİYER USULÜ BALIK Malzemeler (4 kişi için) 1 Kg Beyaz etli balık (Levrek, Kefal, Mercan, İskorpit, Kırlangıç gibi balıklardan yapılabilir) 2,5 bardak Su 1 adet Soğan Maydanoz ya da Dereotu Tuz Balık Sosu SÜSLEMEK İÇİN 1 adet Kuru Soğan 4-5 diş Sarımsak Maydanoz ve Dereotu Limon Bir tencereye 1 Kg temizlenmiş beyaz etli balık, 2,5 bardak su, 1 soğan, maydanoz ya da dereotu, tuz konularak ½ saat kadar kaynatılır (köpükler kepçe ile alınır) ![]() Pişirilen balıkların deri ve kılçıkları alınır ![]() ![]() Servis soğuk olarak yapılır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mariniyer Usulü Balık Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mariniyer Usulü Balık TarifiAlıntı: alixx Nickli Üyeden Alıntı cerenxx a ![]() Konuşmalarına dikkat et önce konuşmayı ögrende gel ne kadar terbiyesizsin sen yaa ![]() |
![]() |
![]() |
|