Şipsi Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şipsi TarifiŞipsi Tarifi Mazemeler 1 adet kuru soğan 200 gr kıyma 5 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı buğday un 1 çorba kaşığı salça 8 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı İnce kıyılmış soğan sıvıyağda pembeleştirilir Üzerine kıyma eklenir ve tane tane olacak şekilde kavrulur Üzerine salça ve tuz katılır Un ve mısır unu, 1 su bardağı suda inceltildikten sonra karışıma eklenir En son suyu katılır Bir taşım kaynatılır |
Şipsi Tarifi |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şipsi Tarifiçok güzel bi tarif yazanın ellerine sağlık hemen deneyeceğim |
|