![]() |
Şipsi Tarifi
Şipsi Tarifi
Mazemeler 1 adet kuru soğan 200 gr kıyma 5 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı buğday un 1 çorba kaşığı salça 8 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı İnce kıyılmış soğan sıvıyağda pembeleştirilir. Üzerine kıyma eklenir ve tane tane olacak şekilde kavrulur. Üzerine salça ve tuz katılır. Un ve mısır unu, 1 su bardağı suda inceltildikten sonra karışıma eklenir. En son suyu katılır. Bir taşım kaynatılır. |
Şipsi Tarifi
çok güzel bi tarif yazanın ellerine sağlık hemen deneyeceğim...
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.