Gulaş Macaristan Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gulaş Macaristan TarifiGulaş (Macaristan) MALZEMELER 15 Kg Kuşbaşı Et 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber 1/2 Çay Kaşığı Acı Kırmızıbiber 1 Çay Kaşığı Kimyon 4 Adet Domates 1-2 Dal Maydanoz 1 Tatlı Kaşığı Nane 1 Tatlı Kaşığı Dereotu Tuz YAPILIŞ TARİFİ Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin Kimyon ve tuz serpip karıştırın Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın Maydanoz, dereotu, ve naneyi ince kıyın Domates, maydanoz, dereotu ve naneyi yemeğe ekleyin Etlerin üzerine çıkmayacak kadar su ilave edin Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin Pilav veya haşlanmış patates ile servis yapın |
Gulaş Macaristan Tarifi |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gulaş Macaristan TarifiMALZEMELER 15 Kg Kuşbaşı Et 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber 1/2 Çay Kaşığı Acı Kırmızıbiber 1 Çay Kaşığı Kimyon 4 Adet Domates 1-2 Dal Maydanoz 1 Tatlı Kaşığı Nane 1 Tatlı Kaşığı Dereotu Tuz YAPILIŞ TARİFİ Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin Kimyon ve tuz serpip karıştırın Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın Maydanoz, dereotu, ve naneyi ince kıyın Domates, maydanoz, dereotu ve naneyi yemeğe ekleyin Etlerin üzerine çıkmayacak kadar su ilave edin Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin Pilav veya haşlanmış patates ile servis yapın |
|