Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
erik, tarifi, tavası, şanlıurfa

Erik Tavası Tarifi (Şanlıurfa)

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Erik Tavası Tarifi (Şanlıurfa)



500 grorta yağlı parça et

500 gr yeşil erik

300 gr taze diş sarımsak

1 yemek kaşığı domates salçası

1 çay bardağı sıvı yağ

4-5 adet kabukları soyulmuş doğranmış domates

tuz, kara biber, pul biber

Et kuşbaşı şeklinde doğranır,domates salçası, pul biber, tuz ve kara biber ile terbiyelenirAyıklanan sarımsaklar ve erikler karıştırılır,bu karışım tepsiye konur Üzerine doğranmış domateslerde katılarak birazda

su ilave edilerek fırında etler pişinceye kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.