![]() |
Armut Kurusu Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Armut Kurusu TarifiArmut Kurusu Tarifi Sararmaya başlamış armutlar 1 hafta saman içinde bekletilerek olgunlaştırıldıktan sonra yıkanır, dilimlenir ve soyulur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Armut Kurusu Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Armut Kurusu TarifiArmut Kurusu Tarifi Sağlam armutların kabuklarını incecik soyunuz ![]() ![]() İçlerini iyice ayıklayınız ![]() Hasıra serip üzerini de bir tülbentle örterek güneşte kurumaya bırakınız ![]() Kururken arada sırada karıştırmak gerekir ![]() Not: Armut kurusunu bir kutuya bir kat armut kurusu, bir kat toz şeker olmak üzere yerleştirirseniz ileride çok lezzetli bir armut kurusu elde etmiş olursunuz ![]() |
![]() |
![]() |
|