YAPILIŞI: Patlıcanları alacalı soyunHalka halka kesip tuzlu suda bekletinÖnce una,sonra yumurtaya en son galeta ununa batırıp kızgın yağda kızartınİnanın hiç yağ çekmiyorİçi kuru kalıyorDaha sonra kaşarı patlıcan sayısına göre kesin ve 1 patlıcan 1 kaşar koyup kürdanla sabitleyinEn üste domates koyup fırına verinKaşarlar erimeye başlayınca çıkarıp servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.