Gerekli malzeme: 4 kişi için 750 gr kalamar, tuz, un, ayçiçeği yağı, yumurta
Küçük mürekkep balığını bol su ile yıkayın Mutfak kâğıdı ile kurulayın Una sonra yumurtaya bulayın Çukurca bir kızartma kabının içine bolca yağ koyun Yağ kızınca kalamarları üstüs-te gelmeyecek, birbirlerine yapışmayacak sayıda yağın içine atıp kızartın Her kızartma 2-3 dakika sürer, üstlen sararmağa başlayınca yağdan çıkarın bir süzgeçte tutarak yağın fazlasını a-kıtın, sıcak scak sofraya götürün
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.