Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
doğranır, eti, kebapın

Kebap'ın Eti Nasıl Doğranır

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kebap'ın Eti Nasıl Doğranır



Kebap'ın Eti Nasıl Doğranır

1) Kemiksiz olarak temizledikten sonra kolun dış tarafında olan yağları da alınız

2) Sonra, 3x3 santim boyutlarında iri birer zar gibi doğrayınız Buna mutfak lisanında kuşbaşı diyoruz

Not: Tencere kebapları için kuzu veya koyunun en güzel parçası koludur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.