ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Kebap'ın Eti Nasıl Doğranır (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1005615)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 08:56 AM

Kebap'ın Eti Nasıl Doğranır
 
Kebap'ın Eti Nasıl Doğranır

1) Kemiksiz olarak temizledikten sonra kolun dış tarafında olan yağları da alınız.

2) Sonra, 3x3 santim boyutlarında iri birer zar gibi doğrayınız. Buna mutfak lisanında kuşbaşı diyoruz.

Not: Tencere kebapları için kuzu veya koyunun en güzel parçası koludur.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.