Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baharatla, mırmır, tarifi, tatlandırılmış, taze

Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi



Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi

Zeytinyağı

1 porsiyon için 350 gram Mırmır

Tuz

Karabiber

Maydanoz

Mercanköşk

Dereotu

Sarımsak

1 kepçe su

Yapışmaz yüzeyli tavada zeytinyağını ısıtın Mırmır filetolarının kılçığından ayırdığınız etli kısmını tavaya yerleştirip 2 dakika pişirin Diğer tarafı çevirip tuz, karabiber, doğranmış maydanoz, mercanköşk, dereotu ve isteğe göre sarımsakla tatlandırın Bir küçük kepçe su veya balıksuyu ilave edip 2-3 dakika daha pişirin Bu su, buharla filetoları pişirerek tatlandırır Yemeği harcıyla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.