![]() |
Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi
Taze Baharatla Tatlandırılmış Mırmır Tarifi
Zeytinyağı 1 porsiyon için 350 gram Mırmır Tuz Karabiber Maydanoz Mercanköşk Dereotu Sarımsak 1 kepçe su Yapışmaz yüzeyli tavada zeytinyağını ısıtın. Mırmır filetolarının kılçığından ayırdığınız etli kısmını tavaya yerleştirip 2 dakika pişirin. Diğer tarafı çevirip tuz, karabiber, doğranmış maydanoz, mercanköşk, dereotu ve isteğe göre sarımsakla tatlandırın. Bir küçük kepçe su veya balıksuyu ilave edip 2-3 dakika daha pişirin. Bu su, buharla filetoları pişirerek tatlandırır. Yemeği harcıyla servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.