![]() |
Graten Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Graten TarifiDeniz mahsulleri graten Yapılışı Mazemeleri Deniz mahsulleri graten MALZEMELER 200 gr somon balığı (fileto) 1 adet levrek balığı (fileto) 8 adet mantar 5 adet yeşil soğan 2 diş sarımsak 1 tutam maydanoz 1 adet domates 2 adet defne yaprağı tuzkarabibersıvıyağ BEŞAMEL SOS 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı un 1 çay bardağı rende kaşar peyniri HAZIRLANIŞI Somon balığını ve levrek balığını küp küp doğruyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|