Tandırda Tavuk But |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tandırda Tavuk ButTandırda Tavuk But ![]() Malzemeler:
Butları ekleyip her taraflarının marine ile kaplanmasını sağlayın [*]Kabı, üzerini streçleyerek dolaba kaldırın ve en az 6 saat, en iyisi bir gece bekletin [*]Ertesi gün fırınınızı 260C'ye getirin Fırın kabınıza kırmızı soğanları yayın Üzerine butları dizin ve yaklaşık 40 dakika pişirin Limon dilimleri ve raita ile servis yapın Raita:Malzemeler:
![]() Hazırlanması:[*]Yoğurdu orta boy bir kaseye alın Salatalığı yoğurdun üzerine rendeleyin Tuz, kimyon ve nane ile karıştırın Hafifçe soğutup servis yapın Afiyet olsun![]() ![]() ![]() |
|
|
|