Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güveçte

Güvecte Et

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güvecte Et



1 kg Dana Kusbasi
3-4 Dis Sarimsak
200 grMantar
Milföy Hamuru
Karabiber-Kirmizibiber
Tuz
Kimyon

Dana kusbasini rende sogan , sarimsak , baharat ve tuz ile harmanlayarak karistirin Üzerine cikacak kadar su ekleyip bir gece buzdolabinda bekletin Suyu dökün, dogranmis mantar ile eti beraberce düdüklü tencereye alarak yarim saat pisirin Güveclere paylatirarak, üzerlerini birer milföy hamuru parcasi ile kapatin 200 derece firinda yarim saat pisirdikten sonra servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.