Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balığı, frito, kızartması, pişkado, tarifi, tavuk

Pişkado Frito ( Tavuk Balığı Kızartması ) Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pişkado Frito ( Tavuk Balığı Kızartması ) Tarifi



Pişkado Frito ( Tavuk Balığı Kızartmas ) Tarifi

MALZEMELERİ:
1 kg tavuk balığı (Bakalorya)
2 adet yumurta
Un
Tuz
Kızartmak için sıvı yağ

YAPILIŞI:
Balığı fileto olarak parçalara bölün, iyice yıkayıp suyunun süzülmesi için süzgeçte bekletin Suyu süzüldükten sonra balık parçalarını hafifçe tuzlayın Bir kâsede yumurtaları çırpın Ayrı bir tabağa da bir miktar un koyun Balık parçalarını önce una, sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda altın sarısı rengini alıncaya kadar kızartın Dilerseniz servis tabağını roka yapraklan ile süsleyebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.