![]() |
Pişkado Frito ( Tavuk Balığı Kızartması ) Tarifi
Pişkado Frito ( Tavuk Balığı Kızartmas ) Tarifi
MALZEMELERİ: 1 kg tavuk balığı (Bakalorya) 2 adet yumurta Un Tuz Kızartmak için sıvı yağ YAPILIŞI: Balığı fileto olarak parçalara bölün, iyice yıkayıp suyunun süzülmesi için süzgeçte bekletin. Suyu süzüldükten sonra balık parçalarını hafifçe tuzlayın. Bir kâsede yumurtaları çırpın. Ayrı bir tabağa da bir miktar un koyun. Balık parçalarını önce una, sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda altın sarısı rengini alıncaya kadar kızartın. Dilerseniz servis tabağını roka yapraklan ile süsleyebilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.