![]() |
Ekşili Yahni Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekşili Yahni TarifiMalzeme: 1 kg yağsız kemikli et 1 su bardağı nohut 1 çorba kaşığı domates salçası 3-4 domates 1 çay bardağı pirinç 2 çorba kaşığı nar ekşisi Tuz Köfte için: Yarım kg yağsız kıyma 2 soğan 3 ![]() Tuz, karabiber Yapilisi: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ekşili Yahni Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekşili Yahni Tarifi400 gr ![]() 2 adet soğan 2 adet domates 2 adet yeşil biber 1 adet kırmızı biber 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı limon suyu Çeyrek demet maydanoz 2 yemek kaşığı margarin 1,5 su bârdağı sıcak su 1 kahve kaşığı tuz Yarım çay kaşığı kekik 400 gram kuzu etini kemikli olarak küçük olmayacak biçimde parçalayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|