![]() |
Balık Suflesi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Suflesi TarifiBalık Suflesi Tarifi Aldığı kadar muskat rendesi 1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı süt 4 adet yumurta 600 gr beyaz etli balık filetosu 1 çay kaşığı tuz Balığı 6-8 dakika buharda pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Balık Suflesi Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Suflesi Tarifi600 GR BEYAZ ETLİ BÜYÜK BALIK FİLETOSU 4 YUMURTA 1 BARDAK SÜT 1 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞI TUZ KARABİBER MUSKAT Balığı 6-8 dakika buharda pişirin ![]() ![]() ![]() Yumurtaların aklarını çırpıp kar köpüğü yapın ![]() ![]() Harcınızı yağlanmış bir sufle kabına (bu kenarları yüksek bir yuvarlak payreks kap veya kek kalıbı olabilir) boşaltın ![]() ![]() Hiç bekletmeden servis yapın ![]() Not: Suflede malzeme pişerken çok kabarır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|