Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
briyan, kolay, tarifi, şato

Kolay Şato Briyan Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kolay Şato Briyan Tarifi



Kolay Şato Briyan Tarifi

5 parça bonfile
5 dilim ekmek
3 kaşık margarin
100 gr kaşarpeyniri
60 gr tereyağı
1 bardak et suyu
tuz - biber
domates
maydanoz
hardal

Bonfileler tuzlanıp biberlendikten sonra margarinde kızartılır 2 cm kalınlığında kesilmiş ekmek dilimleri de pembeleştirilir Tepsiye önce ekmekler, üzerine de etler koyulur 30 gr tereyağı bir kapta eritilir İçine un, şarap, et suyu, tuz ve biber, biraz da hardal atılır
Koyu kıvama gelene kadar kaynatılır Bu sos etlerin ü-zerine dökülüp, fırına sürülür Üzerlerine birer parça tereyağ, fırından çıkarılmadan önce de peynir koyulur Domates ve maydanozla servis yapılır

Not: Etler ikiye bölünerek, küçük şa-toarianlar hazırlanabilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.