Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
mantarlı, piliç, tarhunlu, tarifi

Mantarlı Tarhunlu Piliç Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Tarhunlu Piliç Tarifi



Mantarlı Tarhunlu Piliç Tarifi

Malzemeler
2 adet tavuk göğsü (kemiksiz)
175 gr mantar
3 diş sarımsak
3 ActiFry kaşığı su
3 ActiFry kaşığı krema
1 ActiFry kaşığı sıvı yağ
1/2 ActiFry kaşığı tuz
1/4 ActiFry kaşığı ince kıyılmış tarhun otu

Tavuk etlerini 1 cm kalınlığında şeritler halinde kesin Sarımsağı soyup ince ince doğrayın Mantarları 1/2 cm kalınlığında doğrayın
Pişirme haznesine sıvı yağı koyup ActiFryı çalıştırın 2 dakika sonra tavuk etlerini ilave edin ve 5 dakika pişirin
Mantarları ilave edip 5 dakika; suyu ve tuzu ekleyip 2 dakika daha pişmeye bırakın
Son olarak krema, sarımsak ve tarhunu da ilave edin 2 dakika daha pişirdikten sonra servis tabaklarına alın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.