Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çingene, italyaosobuko, tarifi, yahnisi

Çingene Yahnisi İtalya-Osobuko Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çingene Yahnisi İtalya-Osobuko Tarifi



Çingene Yahnisi (İtalya-Osobuko)

1 kg koyun incik
250 gr arpacık soğanı
15 adet mantar
2 adet sivri biber
1 adet havuç
1 çorba kaşığı salça
1 su bardağı su
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber

Tavaya tereyağı konur, iyice eriyince etler dizilir İki yüzü renk alacak kadar kızartılır Sonra arpacık soğanlar katılır Hemen ardından yarım daire şeklinde doğranmış havuç ve iri doğranmış biber eklenir 5 dakika kadar pişirildikten sonra doğranmış mantar, tuz ve karabiber ilave edilir Birkaç dakika pişirilmeye bırakılır Bu arada sıcak su ve salça karıştırılır, yemeğe eklenir Kapaklı olarak, kısık ateşte 20 dakika daha pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.