Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğlama, güveçte, levrek, tarifi

Güveçte Levrek Buğlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Levrek Buğlama Tarifi



Güveçte Levrek Buğlama Tarifi

Malzeme:
5 adet fileto levrek
2 adet havuç
2 adet patates
15 adet arpacık soğan
10 adet kiraz domates
1 su bardağı krema
10 gram çam sakızı
Tuz, karabiber
1 çorba kaşığı Teremyağ
2 dal dereotu

Sebzeleri yıkayıp temizledikten sonra ufak parçalar halinde kesin Bir tencereye tüm sebzeleri alıp haşlayın Derin bir tavaya balıklarla birlikte sebzeleri alın Üzerine su ve çamsakızı ilave edip pişmesine az bir zaman kala kiraz domatesleri ekleyin 5 dakika kadar pişirdikten sonra servis tabağına alın Dereotu ile süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.