ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Güveçte Levrek Buğlama Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1002817)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 04:39 AM

Güveçte Levrek Buğlama Tarifi
 
Güveçte Levrek Buğlama Tarifi

Malzeme:
5 adet fileto levrek
2 adet havuç
2 adet patates
15 adet arpacık soğan
10 adet kiraz domates
1 su bardağı krema
10 gram çam sakızı
Tuz, karabiber
1 çorba kaşığı Teremyağ
2 dal dereotu

Sebzeleri yıkayıp temizledikten sonra ufak parçalar halinde kesin. Bir tencereye tüm sebzeleri alıp haşlayın. Derin bir tavaya balıklarla birlikte sebzeleri alın. Üzerine su ve çamsakızı ilave edip pişmesine az bir zaman kala kiraz domatesleri ekleyin. 5 dakika kadar pişirdikten sonra servis tabağına alın. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.