![]() |
Güveçte Levrek Buğlama Tarifi
Güveçte Levrek Buğlama Tarifi
Malzeme: 5 adet fileto levrek 2 adet havuç 2 adet patates 15 adet arpacık soğan 10 adet kiraz domates 1 su bardağı krema 10 gram çam sakızı Tuz, karabiber 1 çorba kaşığı Teremyağ 2 dal dereotu Sebzeleri yıkayıp temizledikten sonra ufak parçalar halinde kesin. Bir tencereye tüm sebzeleri alıp haşlayın. Derin bir tavaya balıklarla birlikte sebzeleri alın. Üzerine su ve çamsakızı ilave edip pişmesine az bir zaman kala kiraz domatesleri ekleyin. 5 dakika kadar pişirdikten sonra servis tabağına alın. Dereotu ile süsleyerek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.