Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamsi, kaygana, tarifi

Hamsi Kaygana Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hamsi Kaygana Tarifi



Malzemeler:
15-20 adet tuzlu hamsi
6 adet yumurta
1 yemek kaşığı mısır unu
1 demet maydanoz
4 yemek kaşığı un tuz
1 çay bardağı süt
sıvı yağ

Hazırlanışı
Tuzlu hamsiler yıkanıp tuzu alınır Küçük küçük doğranır Geniş çukur kaseye, doğranmış balıklar,yumurtalar, un, mısır unu, süt, tuz ve ince kıyılmış maydanoz katılarak iyice karıştırılır Yağ konmuş kızgın tavaya, bir kepçe karışımdan koyarak, ince yayılır, kızartılır Bu şekilde takrarlanır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.