Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, kıyma, tarifi

Kıyma Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kıyma Kebabı Tarifi



Kıyma Kebabı

MALZEMELER
400 gr kebaplık et,
100-150 gr kuyruk,
Arzuya göre
kırmızıbiber

YAPILIŞ TARİFİ
Et, kuyrukla birlikte zırhla kıyılır veya et makinasında çekilir, tuz,
karabiber ve kırmızı biber atılır, karıştırılır ve yoğrulur Bu karışım eşit 6-7
parçaya ayrılır, avuç yardımı ile şişe geçirilir, orta harlı odun kömürü
ateşinde çevrilerek pişirilir Sıcak sıcak servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.