![]() |
Tencere Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tencere Kebabı TarifiTencere Kebabı Tarifi MALZEME: 1 kilo koyun kuşbaşı 3 kaşık yağ 3 adet patates 2 adet soğan 500 gram iç bezelye tuz biber salça HAZIRLANIŞI: Yağ bir tencereye konur, yıkanmış etler içine atılır ve et kendi suyunu çekene kadar pişirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tencere Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tencere Kebabı TarifiTencere Kebabı Tarifi Malzemeler: 5_6 adet bıldırcın 4_5 adet patlıcan 1 kaşık tereyağı Tuz Hazırlanışı: Bıldırcınlar tencerenin altını kaplayacak şekilde sıralanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tencere Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tencere Kebabı TarifiTencere Kebabı Tarifi Malzemeler 1 kg ![]() 2-3 baş kuru soğan 3-4 patates 2-3 kaşık sıvı yağ Bir tutam maydanoz Tuz, karabiber Kuşbaşı doğranmış et, küçük doğranmış soğan ve yağ bir tencereye konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|