Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kafkas, kebabı, mısırli, tarifi, turşulu

Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı Tarifi



Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı

750 gram kuzu eti (kemiksiz)
2 adet soğan
2 adet domates
2 adet biber
1 bardak kaynamış mısır tanesi
10 adet ufak turşu
Yarım bardak ayçiçek yağı
Karabiber
Turşu tuzludur, ona göre tuz kullanın

Etleri ufak ufak doğrayıp tencereye koyup yağda 20 dakika kavurun Az tuz katın Soğanları doğrayıp ilave ettikten sonra 15 dakika daha kavurun Domatesi, biberi katın ve 45 dakika hafif ateşte pişirin Mısırı ilave edin Turşuyu da doğrayıp ilave edin Bir taşım kaynatıp altını söndürün

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.