![]() |
Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı Tarifi
Turşulu Mısırli Kafkas Kebabı
750 gram kuzu eti (kemiksiz) 2 adet soğan 2 adet domates 2 adet biber 1 bardak kaynamış mısır tanesi 10 adet ufak turşu Yarım bardak ayçiçek yağı Karabiber Turşu tuzludur, ona göre tuz kullanın Etleri ufak ufak doğrayıp tencereye koyup yağda 20 dakika kavurun. Az tuz katın. Soğanları doğrayıp ilave ettikten sonra 15 dakika daha kavurun. Domatesi, biberi katın ve 45 dakika hafif ateşte pişirin. Mısırı ilave edin. Turşuyu da doğrayıp ilave edin. Bir taşım kaynatıp altını söndürün. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.