Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kremalı Mantarlı Tavuk TarifiKremalı Mantarlı Tavuk Tarifi 500gr tavuk göğüs eti 300 gr mantar 1 bardak krema 1 adet soğan Tuz 1 tatlı kaşığı köri 1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber Yarım çay bardağı sıvı yağ Tavuklar kuşbaşı olarak doğranır, yemeklik olarak kıyılmış olan soğanlarla beraber sıvı yağda hafifçe çevrilir Mantarlar ilave edilerek çevirme işlemi devam eder Baharatlar ve tuz eklendikten sonra tenceremizin kapağı kapatılır 15-20 dakika pişen yemeğimize krema eklenerek 5 dakika daha pişirilir Yemeğimiz sıcak olarak servis edilir |
|