![]() |
Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi
Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi
500gr tavuk göğüs eti 300 gr mantar 1 bardak krema 1 adet soğan Tuz 1 tatlı kaşığı köri 1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber Yarım çay bardağı sıvı yağ Tavuklar kuşbaşı olarak doğranır, yemeklik olarak kıyılmış olan soğanlarla beraber sıvı yağda hafifçe çevrilir. Mantarlar ilave edilerek çevirme işlemi devam eder. Baharatlar ve tuz eklendikten sonra tenceremizin kapağı kapatılır. 15-20 dakika pişen yemeğimize krema eklenerek 5 dakika daha pişirilir. Yemeğimiz sıcak olarak servis edilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.