![]() |
Kafkas Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafkas Kebabı TarifiKafkas Kebabı Tarifi Malzemeler 750gr kadar et 4-5 orta boy patates yoğur tuz kekik salça karabiber pul biber sıvı yağ ![]() Yapılışı rendelenmiş patatesler en 1,5 saat suda bekletilir nişastası tamamen çıkması için ![]() patates beklerken kuş başı et 15 dk az suyla haşlanır et pişdikten sonra karabiber, pul biber, tuz, kekik ve salçayla kavrulur ![]() patatesin suyu iyice sıkılır kızarmış bol yağda az patates kızartılır suyu iyi alınmayan patatesle birbirine yapışır ![]() patatesler tepeleme şeklinde tabağa alınır üstüne yoğurt onun üstüne sıcak et konulur AFİYET OLSUN |
![]() |
![]() |
|