![]() |
Kafkas Kebabı Tarifi
Kafkas Kebabı Tarifi
Malzemeler 750gr kadar et 4-5 orta boy patates yoğur tuz kekik salça karabiber pul biber sıvı yağ http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg Yapılışı rendelenmiş patatesler en 1,5 saat suda bekletilir nişastası tamamen çıkması için. patates beklerken kuş başı et 15 dk az suyla haşlanır et pişdikten sonra karabiber, pul biber, tuz, kekik ve salçayla kavrulur. patatesin suyu iyice sıkılır kızarmış bol yağda az patates kızartılır suyu iyi alınmayan patatesle birbirine yapışır. patatesler tepeleme şeklinde tabağa alınır üstüne yoğurt onun üstüne sıcak et konulur AFİYET OLSUN |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.