![]() |
Kasede Jambonlu Pate Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kasede Jambonlu Pate TarifiKasede Jambonlu Pate Tarifi 12 adet kase dışına sarılarak pişirilmiş milföy hamuru Harcı: 30 gr (2 çorba kaşığı) tereyağı 125 gr mantar (dilimlenmiş) 250 gr jambon (tek parça halinde) 1 su bardağı beşamel sos 1 tatlı kaşığı hardal kahve kaşığınm ucuyla tuz 1 kahve kaşığı karabiber Jambonu orta sıcaklıkta (180' C) ısıtılmış fırında 15 dakika pişiriniz ![]() ![]() ![]() Orta boy bir tencerede yağı ağır ateşte eritiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşi açıp, karışımı devamlı karıştırarak, harlı ateşte 10 dakika kadar pişiriniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|