Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, tarçınlı, tarifi, tas

Tarçınlı Tas Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tarçınlı Tas Kebabı Tarifi



Tarçınlı Tas Kebabı Yapılışı Mazemeleri

Tarçınlı Tas Kebabı

400 gr kuzu eti

10 adet arpacık soğan

1 çorba kaşığı biber salçası

2 adet havuç

2 adet domates

4 diş sarmısak

1 çorba kaşığı tereyağı

5 çorba kaşığı zeytinyağı

1 yemek kaşığı salça

1 çay kaşığı tarçın

Karabiber

Tuz

Arpacık soğanların kabuklarını soyun Tencereye yağları koyduktan sonra üzerine kuşbaşı doğranmış etleri koyup 5 dakika kavurun Soğanı, iri doğranmış havuç ve sarmısağı ekleyip kavurmaya devam edin, bu aşamada tarçını karışıma ilave edin Daha sonra salça, doğranmış domates, tuz, karabiber koyup 2 bardak sıcak su ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.