Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kavurma, kebap, kıymalı, tarifi

Kavurma Kıymalı Kebap Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kavurma Kıymalı Kebap Tarifi



Kavurma Kıymalı Kebap Yapılışı Mazemeleri

Kavurma Kıymalı Kebap

1 adet bayat ekmek

350 gr kıyma

1 tatlı kaşığı pul biber

Yarım tatlı kaşığı karabiber

Yarım tatlı kaşığı tuz

Yarım su bardağı et suyu

1 kase yoğurt

2 diş sarımsak

Önce ekmek dilimlenir, dış kabuğu çıkarılır Sonra küp küp doğranır Bir fırın tepsisine dizilir 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir Bu arada yağlı kıyma tavaya konur Üzerine pul biber, tuz ve karabiber eklenir ve tane tane olacak şekilde kavrulur Kızarmış ekmekler büyük servis tabağına sıkı sıkı dizilir Üzerine et suyu gezdirilir Sonra sarımsaklı yoğurt yayılır ve kavrulan kıyma bırakılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.