Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
arası, çökertme, kebabı, pide, tarifi

Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi



Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi
Malzeme Listesi
350 Gram Bonfile
1 Havuç
5 Sivri Biber
1 Soğan
1 Kase Süzme Yoğurt
2 Diş Sarımsak
1 Pide
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:

Havucu soyarak uzun ince dilimler olacak şekilde kesiyoruz Bonfileyi önce yuvarlak şekilde kesiyoruz Sonrasında parmak şeklinde doğruyoruz Soğanı ve sarımsağıda ince ince doğruyoruz

Tavanın içerisine sıvıyağını döküyoruz Üzerine etleri ilave ederek rengi değişene kadar pişiriyoruz İçerisine havuç, biber, soğanı, tuzunu ve karabiberini ilave ederek pişirmeye devam ediyoruz

Pideyi ikiye kesiyoruz Servis tabağına alarak üzerine pişirilen etli karışımı koyuyoruz Yoğurdu sarımsakla karıştırarak ekmeğin kenarlarına döküp servis ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.