![]() |
Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi
Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi
Malzeme Listesi 350 Gram Bonfile 1 Havuç 5 Sivri Biber 1 Soğan 1 Kase Süzme Yoğurt 2 Diş Sarımsak 1 Pide Sıvıyağ Tuz Karabiber Hazırlanışı: Havucu soyarak uzun ince dilimler olacak şekilde kesiyoruz. Bonfileyi önce yuvarlak şekilde kesiyoruz. Sonrasında parmak şeklinde doğruyoruz. Soğanı ve sarımsağıda ince ince doğruyoruz. Tavanın içerisine sıvıyağını döküyoruz. Üzerine etleri ilave ederek rengi değişene kadar pişiriyoruz. İçerisine havuç, biber, soğanı, tuzunu ve karabiberini ilave ederek pişirmeye devam ediyoruz. Pideyi ikiye kesiyoruz. Servis tabağına alarak üzerine pişirilen etli karışımı koyuyoruz. Yoğurdu sarımsakla karıştırarak ekmeğin kenarlarına döküp servis ediyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.