Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, sığır, tarifi, yumurta

Sığır Yumurta Haşlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sığır Yumurta Haşlama Tarifi



Sığır yumurta haşlama tarifi

Sığır budundan yumurta denilen parçayı alıp, düzgün 3 - 4 parça yapıp tencereye koyunuz Üstünü örtünceye kadar su doldurduktan sonra kuvvetli ateşe sürünüz Kaynayınca üzerinden köpüğünü alıp tencereyi orta ateşe çekiniz İçine düzgünce doğranmış 1 şalgam, 1 havuç (kereviz, maydanoz, pırasa beyazını) bir demet yapıp koyunuz 2 karanfil, mıhlı bir soğan, bir küçük miktar şeker ve tuz ilâve edip, 7 - 8 saat kaynamağa bırakınız Etler ilik gibi olunca çıkarıp yemek tabağına alınız Sonra suyunu ince astardan süzüp üzerinden yağını alıp etin üstüne dökünüz Havuçlarla şalgamları bozmayarak ilâve edip sıcak sıcak servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.