Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalik, haşlama, tarifi

Alabalik Haşlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alabalik Haşlama Tarifi



ALABALIK HAŞLAMA TARİFİ

Malzmeler:

4 adet defne yaprağı
5 adet Alabalık
2 adet domates
250 gr mantar
2 adet limonun suyu
2 adet çarliston biber
Biraz Tuz
1 çay kaşığı karabiber

Yapılışı:

Domatesleri halka şeklinde kesin ve alabalıkları domateslerin üzerine yerleştirin Biberleri uzun uzun kesin ve balıkların üzerine koyun İkiye bölünmüş mantarlar, defne yapraklarını ilave edin Üzerlerine limon suyunu dökün Balıkların üst seviyesine kadar su koyun Tuz ve karabiberini ilave edin ve kapağını kapatıp hafif ateşte 30 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.