ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Alabalik Haşlama Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1001433)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 08:30 AM

Alabalik Haşlama Tarifi
 
ALABALIK HAŞLAMA TARİFİ

Malzmeler:

4 adet defne yaprağı
5 adet Alabalık
2 adet domates
250 gr. mantar
2 adet limonun suyu
2 adet çarliston biber
Biraz Tuz
1 çay kaşığı karabiber

Yapılışı:

Domatesleri halka şeklinde kesin ve alabalıkları domateslerin üzerine yerleştirin. Biberleri uzun uzun kesin ve balıkların üzerine koyun. İkiye bölünmüş mantarlar, defne yapraklarını ilave edin. Üzerlerine limon suyunu dökün. Balıkların üst seviyesine kadar su koyun. Tuz ve karabiberini ilave edin ve kapağını kapatıp hafif ateşte 30 dakika pişirin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.