![]() |
Hayaller Ve Gerçekler Oyunu Hakkında Bilgi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayaller Ve Gerçekler Oyunu Hakkında BilgiHayaller ve Gerçekler Yazarı : Kemal ORUÇ MEHMET - Diğer çoğu hastalıkta olduğu gibi benimkinin de temelleri çocukluğuma dayanıyor ![]() şiddete de maruz kalmadım ![]() büyüdüm ![]() ![]() bunlara rağmen nasıl oldu da kafayı yedin” diye soracaksın bana ![]() söylüyorum: Benim hastalığım; insanlara mutluluk vermek… Bakma bana öyle garip garip ![]() ![]() bıkmadan, usanmadan mutluluk vermeye çalıştım ![]() olduğunda ben daha da mutlu oldum ![]() ![]() bir insan olmaya çalıştım ![]() ![]() İnsanları sadece güldürerek tedavi eden bir doktor vardı filmde ![]() etkilenmiş olabilirim biraz ![]() ![]() Bunu kendime vazife olarak aldım ve büyüyüp kocaman bir adam olana kadar da herkesi mutlu etmeye çalıştım ![]() çözümler üretip onlara sunmak hoşuma gidiyordu ![]() güzel bir mutluluk zinciri kurmuştum ki bir kişinin sorununu başkalarıyla tartışıp fikirleri sentezliyor ve en iyi çözümü o kişiye sunuyordum ![]() bunları not ettiğim kocaman bir defterim vardı ![]() yolunda gitmemeye başladı ![]() ![]() gülmek olmazmış ![]() ![]() her an mutlu görenler artık bana bir uzaylıymışım gibi bakmaya başladılar ![]() Aslında onların biraz da haklı olduğunu anladığımda artık çok geçti ![]() Dışlanmıştım ![]() mutlu olanlar için de aynı şey geçerliymiş ![]() Anlayacağın sonunda kendimi bu ruh sağlığı hastanesinde buldum ![]() Ben gerçekten kendimi burada buldum çünkü burada bir sürü sorunlu var ![]() ben de hepsinin yardımına koşabilirim ![]() |
![]() |
![]() |
|