![]() |
Bmw F800s |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bmw F800sBmw F800S İlk test sürüşümüzü BMW ÖZGÖRKEY (bornovada) gerçekleştirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok ilginç bir gündü rengine bayıldığım F800S i deneme fırsatım olacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() Teknik Özellikler: Yapı: Su soğutmalı paralel iki silindir, silindir başına 4 sübaplı, 4 zamanlı, çift denge miline sahip motor ![]() Motor Hacmi: 798cc BorexStroke: 82 mm x 75,6 mm Beygir Gücü: 85 HP @ 8000 d/d Tork: 86Nm @ 5800 d/d Sıkıştırma: 12 ![]() Besleme: Elektronik Püskürtme Egzoz: 3 yollu katalizör Şehir içi tüketim: 3,4lt / 100km Şehir dışı tüketim: 4,4lt / 100km Yakıt: 95 oktan kurşunsuz Alternatör: 400W Vites kutusu: 6 ileri, tel debriyaj Aktarım: Kayış Ön çatal: 43mm teleskopik, ayarsız Arka maşa: Tek taraflı maşa, sonsuz hidrolik ayarlı önyükleme(preload) Ön/Arka yaylanma: 140mm / 140mm Ön/Arka Fren: 320mm, 4'lü kaliper / 265mm tek kaliper, ABS Ön/Arka lastik: 120/70-ZR-17 / 180/55-ZR-17 Kuru Ağırlık: 187kg Islak Ağırlık: 209kg Sele Yüksekliği: 820-790mm Depo: 16lt(rezerv ile birlikte) Rezerv: 4lt teknik özelliklerine sahip F800s in hangi sınıfta oldugunu kestirmek zor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sele Yüksekliğinin 86 cm oldugu f800s te benim ayaklarım tam olarak yere bastı(1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Motosikleti 50 km kadar deneme fırsatı buldum Üzerinne ilk oturdugumda ne oldugunu tam kestiremediğim f800s yola girince gayet güzel performans sağladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F800s frenleri gayet iyi üzerinde abs standart olan f800s te ön tekerde 320mm, 4'lü oynar kaliper arkada ise 265mm tek kaliper(tek disk), BREMBOnun BMW için ürettiği diskler mevcut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Motosiklette güç aktarımı arka tekerleğe sağ taraftan kayış yardımı ile sağlanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanmayınki aşağıdaki resimdeki depo bende öyle sanmıştım fakat 2 ![]() ![]() ![]() Göstergeler kontak kapalı durumda iken aşağıdaki gibi görünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki dijital göstergede neler mevcut ![]() ![]() ![]() ![]() F800s te resimlere dikkatli bakarsınız süspansiyon ayarı ve darbe ayarı(2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İLgi çekici bir özelliğe değinecek olursak ABS nin standart oldugu bu motosiklette maşaların altına eğildiğimde görüyorumki bir direksiyon amörtisörü sorusunu sordugumda bununda ABS gibi standart oldugunu öğreniyorum ki yolda motorun asfalt üzerinde akmasına etkisi büyük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DİĞERLERİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Forumacil ![]() Hakkında Bmw F800S |
![]() |
![]() |
|