![]() |
Yaşatmalı ßeni ßu Sevda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşatmalı ßeni ßu Sevda![]() Korktuğumda Sıkıca sarılabilmeliyim Üşüdüğümde Isıtmalısın beni yüreğinle ![]() ![]() ![]() Çocuklaşıp ağladığımda Okşamalısın saçlarımı Tesellim olmalısın Tesellin olmalıyım ![]() Acılara gülümseyebilmelisin ![]() Küçük bir tebessümün Bazen de Koca bir yürekten akan S e v g i n Y a ş a t m a l ı b e n i Sevdamız sınırsız olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() Kurutmalısın acıları Yüreğindeki sayfalarda ![]() Umut olmalı Heyecan olmalı gözlerinde Uzak olmalısın ![]() Hüzünlerden kederlerden ![]() Hayat bulmalısın İşte yaşamak bu'' demelisin Gözlerimi düşündükce Daha fazla sevmelisin ![]() ![]() ![]() ![]() Gizlemeden gözyaşlarımızı A ğ l a y a b i l m e l i y i z Paylaşıp sevinçlerimizi G ü l e b i l m e l i y i z Sığınağın olmalıyım ![]() Zorlukları korkuları Birlikte yenmeliyiz ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde olmalısın ![]() Yoksan yanımda bile ![]() Hissetmeliyim varlığını Fizan da olsan bile ![]() ![]() ![]() Tutkunsam yanıksam Sevdalıysam sana Yaşatmalı beni bu sevda ![]() ![]() ![]() ![]() Vazgeçilmezin ben Vazgeçilmezim sen Paylaşmak istemediğin Tek varlık ben ![]() ![]() ![]() Paylaşılmazım sen ![]() ![]() ![]() Canım olmalısın Ya ş a t m a l ı s ı n b e n i ![]() ![]() ![]() Canın olmalıyım Y a ş a t m a l ı y ı m s e n i ![]() ![]() ![]() B İ T A N E S İ N E S e v i y o r u m S e n i |
![]() |
![]() |
|