![]() |
Yaşatmalı ßeni ßu Sevda
. Korktuğumda Sıkıca sarılabilmeliyim Üşüdüğümde Isıtmalısın beni yüreğinle... Çocuklaşıp ağladığımda Okşamalısın saçlarımı Tesellim olmalısın Tesellin olmalıyım. Acılara gülümseyebilmelisin. Küçük bir tebessümün Bazen de Koca bir yürekten akan S e v g i n Y a ş a t m a l ı b e n i Sevdamız sınırsız olmalı... . Kurutmalısın acıları Yüreğindeki sayfalarda. Umut olmalı Heyecan olmalı gözlerinde Uzak olmalısın.! Hüzünlerden kederlerden. Hayat bulmalısın İşte yaşamak bu'' demelisin Gözlerimi düşündükce Daha fazla sevmelisin... . Gizlemeden gözyaşlarımızı A ğ l a y a b i l m e l i y i z Paylaşıp sevinçlerimizi G ü l e b i l m e l i y i z Sığınağın olmalıyım. Zorlukları korkuları Birlikte yenmeliyiz... . İçimde olmalısın.! Yoksan yanımda bile. Hissetmeliyim varlığını Fizan da olsan bile... Tutkunsam yanıksam Sevdalıysam sana Yaşatmalı beni bu sevda... . Vazgeçilmezin ben Vazgeçilmezim sen Paylaşmak istemediğin Tek varlık ben... Paylaşılmazım sen... Canım olmalısın Ya ş a t m a l ı s ı n b e n i ... Canın olmalıyım Y a ş a t m a l ı y ı m s e n i ... B İ T A N E S İ N E S e v i y o r u m S e n i |